Χορηγοί & Υποστηρικτές του 2ου Ημιμαραθώνιου Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes” & του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 5Km – Παρουσίαση!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγοί & Υποστηρικτές του 2ου Ημιμαραθώνιου Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Lakes” & του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 5Km – Παρουσίαση!

Χορηγοί Επικοινωνίας: η τηλεόραση του ASTRA TV (Βόλος), τα “δρομικά” διαδικτυακά site: runningnews.gr & sportevent.gr (τα πάντα για το τρέξιμο) καθώς & τα “τοπικά” ηλεκτρονικά & έντυπα μέσα του Αλμυρού: almyrosinfo.gr & almyros.gr (νέα του Αλμυρού & όλου του κόσμου). Μας “διαφημίζουν”, μας “μεταφέρουν” σε όλο τον κόσμο, και μας υποστηρίζουν συνεχώς… 

Μεγάλοι Χορηγοί: Τα καταστήματα αθλητικών ειδών COUGARsport και η εταιρεία αθλητικών ειδών UNDER ARMOUR οι οποίοι θα “ντύσουν” τους δρομείς του αγώνα των 21Km! Η βιομηχανία SOVEL S.A. (χαλυβουργείο, ελασματουργείο) του Αλμυρού! Η GREEK FAMILY FARM/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Α.Ε. (τυροκομείο-βιολογικά προϊόντα) του Αλμυρού & τέλος το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ΖΩΗΣ! 

Χορηγοί: καφέ GOSSIP Αλμυρού που θα “ντύσει” τους δρομείς του αγώνα των 5Km! Φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, θα μας δροσίσει στους αγώνες μας! Αναψυκτικά ΕΨΑ, θα μας “ξεδιψάσουν” μετά τις προσπάθειές μας! WIND Αλμυρού! η δύναμη των εθελοντών μας! οι εταιρείες “ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.” & “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α.Ε.” εμπόριο ελαιόλαδου & ελαιών! το Οπωροπωλείο “ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ” του κ. Γ. Γαρδικλή με τα φρούτα του! Το νέο ΚΔΑΠ Αλμυρού “Play School” για τα παιδιά! το νέο COFFEE – DRINKS & DINNER “COLIBRI” στη πλατεία του Αλμυρού! τα βιολογικά βότανα βουνού της οικογένειας “ΜΥΛΩΝΑ”, το κατάστημα αθλητικών ειδών του κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΠΤΣΙΑ! το πρατήριο καυσίμων SHELL του κ. Δ.ΤΣΙΑΠΡΑ! την εταιρεία “ΥΙΟΙ Π. ΦΟΥΝΤΑ Ο.Ε.” με τα χρώματα & τα οικοδομικά υλικά! 

Υποστηρικτές: η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων Αλμυρού! ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου! ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού-Τμήμα Στίβου! η εταιρεία χρονομέτρησης αγώνων “BestRace”! η βιοτεχνία λουκουμιών & χαλβάδων “ΚΑΡΜΑΛΗΣ” του Αλμυρού! το κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων “ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ” του κ. Αθ. Αλεξίου στον Αλμυρό! το κατάστημα οπτικών “ΜΠΕΣΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ” στον Αλμυρό! το καφέ-τυροπιτάδικο “SISSY” στη πλατεία του Αλμυρού! το κατάστημα γεωργικών εφοδίων του κ.ΕΥΑΓΓ. ΡΟΥΣΣΑ στον Αλμυρό! οι ανθοδιακοσμίσεις του κ. ΔΗΜ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ στον Αλμυρό! το ξενοδοχείο ΑΛΟΣ** στον Αλμυρό! το ζαχαροπλαστείο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ” του κ. ΔΗΜ. ΧΡΗΣΤΟΥ στον Αλμυρό! το Ι.ΚΤΕΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ! 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία όλων αυτών των χορηγών στον αγώνα μας και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη & τη συμπαράσταση στο έργο μας!

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής