ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Trail»

Χορηγοί – Εθελοντές – Υπεύθυνοι Αγώνα.

 Συνεχίζοντας τις προετοιμασίες για το 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου 21χλμ.στον Αλμυρό καθώς και τον Λαϊκό Αγώνα των 4χλμ, συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Ρούσσα Αργύρη (Πρόεδρος), εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Αλμυρού σε θέματα αθλητισμού, Σταυραντώνη Μαρία, εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού σε θέματα πολιτισμού, Ζαβό Χρήστο, πρόεδρο του ΕΟΣ Αλμυρού, Μόρφη Πέτρο, αντιπρόεδρο του ΕΟΣ Αλμυρού και Βανικιώτη Νικόλαος, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΣ Αλμυρού.

Η οργανωτική επιτροπή ασχολήθηκε, τόσο με θέματα της οργάνωσης του αγώνα όπως, η κάλυψη του αγώνα από γιατρό και ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αλμυρού, η συνδρομή και βοήθεια του Α.Τ. Αλμυρού για τη «στεγανοποίηση» των δρόμων από όπου θα διέλθουν οι δρομείς, τη σήμανση της διαδρομής, τα σημεία ελέγχου και τροφοδοσίας, τη σύνθεση της επιτροπής του αγώνα, κ.α. αλλά και τους υπεύθυνους επικοινωνίας για θέματα του αγώνα, τους χορηγούς που θα συνδράμουν στον αγώνα και φυσικά τους εθελοντές που θα βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση αυτού.

Έτσι λοιπόν ορίστηκαν ως: επιτροπή του αγώνα για θέματα ενστάσεων κ.α θεμάτων οι κ.κ. Ρούσσας Αρ. Ζαβός Χρ. & Γουργιώτης Κ., ως υπεύθυνος δηλώσεων & συμμετοχών ο κ. Ζαβός Χρήστος (6944.612260), ως υπεύθυνος κριτών και διαδρομής ο κ. Γουργιώτης Κ. (6932.718552), ως υπεύθυνη επικοινωνίας & επιβεβαίωσης εγγραφών η κα Μπόσινα Ειρ. (6974.350226), υπεύθυνος εθελοντών ο κ. Βέργας Κ. (6983.501899), ως υπεύθυνος χορηγών & υποστηρικτών ο κ. Ζαβός Χρ.

Τέλος, αποφασίστηκε ότι για τη διευκόλυνση όσον θα συμμετέχουν από τη πόλη του Αλμυρού δύναται η καταβολή του αντιτίμου της συμμετοχής & με μετρητά απευθυνόμενοι στον κ. Βανικιώτη Νικ. (6972.314901, καφέ «ΣτάκΜαμ») πάντα εντός του χρονικού ορίου που έχει τεθεί στη προκήρυξη του αγώνα, ενώ για τη πόλη του Βόλου οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται στο κ. Ζαβό Χρ. (6944.612260 πρωϊνές ώρες γραφείου).

Ευελπιστούμε ότι ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη πόλη μας θα τύχει ευρείας αποδοχής από τη τοπική κοινωνία και όχι μόνο, θα υπάρξουν οι βοήθειες, χορηγίες και οι συνεργασίες για την επιτυχία του εγχειρήματος και θα βοηθήσουν όλοι στη καθιέρωσή του για τα επόμενα χρόνια βάζοντας τη πόλη του Αλμυρού στα δρομικά γεγονότα της χώρας.

(η ενημέρωση του αγώνα θα γίνεται διαρκώς μέσα από τις ιστοσελίδες: http://www.almyros-city.gr/ https://www.eosalmyrou.gr/ www.almyroshalfmarathon.gr/ αλλά και τις ομάδες στη κοινωνική δικτύωση “fb”).

 

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής